Har du en forkærlighed til det kolde? Derfor bør du holde et vinterbryllup

Vinteren er måske ikke den mest populære årstid at holde et bryllup, men det kan faktisk være den perfekte sæson, hvis du har en forkærlighed for det kolde. Et vinterbryllup kan give en helt særlig stemning og en smuk baggrund til din store dag. 

I dette blogindlæg vil vi gerne dele nogle gode grunde til, hvorfor du bør overveje at holde et vinterbryllup. Herudover vil vi også give dig inspiration til, hvordan du kan skabe den perfekte vinterstemning på jeres store dag.

1. Få en eventyrlig bryllupsstemning

Vinteren kan give en eventyrlig kulisse til dit bryllup. Tænk på snedækkede landskaber, røg fra skorstenene, kongeblå himmel og smukke solnedgange. Du kan også gå all-in på den eventyrlige stemning og arrangere en tur i hestevogn eller et snescooterløb for dine gæster.

2. Spar penge på sæsonbetonede tilbud

Sommeren er højsæson for bryllupper, og det betyder, at både priser på bryllupslokaler, bryllupsmenuen og blomsterdesign kan stige i pris. Hvis du har et vinterbryllup, kan du drage fordel af sæsonbetonede tilbud og spare en del penge på dit bryllup.

3. Lav hygge for dine gæster 

Vinteren er den perfekte tid at skabe hygge for dine gæster. Du kan servere varm kakao, glögg eller irish coffee som velkomstdrinks og lave en lækker bryllupsmenu med retter, der passer til sæsonen. Du kan også investere i nogle hyggelige bålsteder eller en opvarmet båltønde, hvor dine gæster kan samles omkring og nyde den smukke vinterudsigt.

4. Skab en magisk vinterindretning

Hvis du vælger at holde dit bryllup om vinteren, har du mulighed for at skabe en magisk vinterindretning, der går i tråd med årstiden. Brug farver som hvid, grøn og sølv, hyggelige stearinlys og eventuelt en smule julepynt for at skabe den ønskede vinterstemning. 

Du kan også lave flotte bryllupsbilleder med vinterlandskaber, snemænd og grantræer. Og afhængigt af den valgte bryllupslokation, så kan der være rigtig mange lokale muligheder. Generelt set er mulighederne mange, når det kommer til miljø og billeder.

5. Giv dine bryllupsbilleder en smuk kulisse

Vinteren giver en smuk og unik kulisse til dine bryllupsbilleder. Du kan tage billeder i et snedækket landskab, foran en stemningsfuld bålplads eller på en is-belagt sø. Giv din fotograf besked om, hvad der skal til for at skabe den ønskede vinterstemning i billederne.

Det perfekte bryllup til sne glade par

Et vinterbryllup kan give en helt særlig stemning og en smuk kulisse til din store dag. Der er mange gode grunde til at overveje at holde dit bryllup om vinteren, og med lidt ekstra kreativitet kan du skabe den perfekte vinterstemning. Vi håber, at dette blogindlæg har givet dig inspiration til dit kommende vinterbryllup. 

Al held og lykke!